Årets Professional 2021

Årets E-handelslogistiker 2021

Competition Notice

Varför delar vi ut pris?

PostNord är på den största förändringsresan i bolagets 400-åriga historia. Vi letar nu efter dig som vill vara med och lyfta e-handeln till nästa nivå i denna alltmer konkurrensutsatta bransch. PostNord utmanar branschen med innovativa och spännande lösningar för framtidens e-handelsleveranser i hela Sverige.

Vem är vi ute efter?

Vi söker dig som andas innovation och entreprenörskap, tänker nytt och gillar att utmana befintliga lösningar. Vi tror att du brinner för att skapa den bästa mottagarupplevelsen av e-handelsleveranser. Hållbarhet är en självklarhet när du spånar på nya idéer och du vill alltid ligga steget före alla andra.

Uppdrag: Skapa framtidens leveransupplevelse. Vad behöver PostNord skapa/starta för att tillmötesgå konsumenternas behov av leveransupplevelse i framtiden? Lösningen ska gå i linje med hållbarhet, miljö och kostnadseffektivt samt vara skalbar. Hur ska vi tillmötesgå nästa generation av konsumenter och leverera den ultimata upplevelsen? Utöver ditt lösningsförslag, bifoga även ett personligt brev med motivering till varför just du ska vinna.

Vad händer nu?

När ansökningsperioden är slut kommer ett antal utvalda tävlanden att träffa PostNords jury för att presentera sitt bidrag.

Priset!

Vinnaren kommer att vara med i ett av våra spännande utvecklingsprojekt inom e-handelslösningar tillsammans med oss på PostNord Sverige.

Sista dag att ansöka är den 29e augusti!