Årets Professional 2020

Årets Projektledare inom samhällsbyggnad 2020 - ANSÖKAN ÄR STÄNGD

Competition Notice

ANSÖKAN ÄR STÄNGD!

Är du en teknisk projektledare inom samhällsbyggnad?

Är du dessutom drivande och van att leda team, har en ekonomisk styrning som leder till goda affärer för alla berörda och har ett brinnande intresse för hållbar samhällsutveckling?

Om svaret är ja! Sök eller nominera någon du känner till COWIs pris för Årets Projektledare inom samhällsbyggnad, som kommer att delas ut för sjätte året i rad.

Detta unika hedersomnämnande kommer att innebära värdefulla kontakter och en dag tillsammans med erfarna projektledare och besök av ett aktuellt projekt.

Det är otroligt smickrande att bli uppmärksammad på det här sättet, en bekräftelse på att vårt arbetssätt och frågan vi jobbar med uppskattas. Malin Klintborg, Årets Projektledare 2019 (t.h)

Vem kan vinna?

För COWI är en hög professionell och etisk nivå nära kopplat till affärsmässighet. Vi letar därför efter en projektledare som kan ro hem det mest tekniskt komplexa projektet åt slutkund samtidigt som denne motiverar och lyfter sitt team samt brinner för långsiktig hållbarhet.

Vinnaren är en högpresterande problemlösare som är van att samverka och skapa synergier som gynnar samtliga parter. Hen ska kunna beskriva ett eller flera uppdrag inom extern projektledning där ovanstående egenskaper och resultat har påvisats.

Om denna beskrivning passar in på dig eller någon du känner, se till att söka eller nominera redan idag. Tipsa gärna dina vänner som du tycker passar in på beskrivningen.

Om tävlingen

De mest intressanta kandidaterna kommer att kallas till en fördjupad intervju/samtal med en jury, där representanter från COWI, Universum och näringslivet finns representerade.

Vinnaren av den åtråvärda titeln ”Årets Projektledare inom samhällsbyggnad 2020” presenteras på Talent Excellence Awards den 8 oktober. Vinnaren får dessutom möjlighet att spendera en dag tillsammans med erfarna projektledare och besöka ett aktuellt projekt i Stockholm.

I juryn ingår:

  • Malin Klintborg, Förra årets vinnare, Uppdragsledare för digital samhällsbyggnadsprocess på Lantmäteriet
  • Pernilla Gluch, Chalmers, Professor i projektbaserad organisering samt Avdelningschef - Service Management and Logistics
  • Emma Eklöf, COWI Projektbyrån AB, Vice VD
  • Lars Erik Bjuhr, Senior HR Advisor COWI AB, Projektledare för Årets Projektledare
  • Claes Peyron, Universum, Managing Director, Universum

COWI står för vinnarens eventuella resekostnader i samband med prisutdelningen.

Välkommen att ansöka eller nominera någon du känner!

Vill du veta mer om COWI? Läs mer här

Frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta Lars Erik Bjuhr, Senior HR Advisor COWI - lerb@cowi.com eller 0705-183233

Sista ansökningsdag var den 4 september 2020. Ansökan är nu stängd.

Frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta Lars Erik Bjuhr, Senior HR Advisor COWI - lerb@cowi.com eller 0705-183233