Årets Professional 2019

Årets Projektledare inom samhällsbyggnad

Competition Notice

Är du teknisk projektledare inom samhällsbyggnad? Är du dessutom drivande och van att leda team, har en ekonomisk styrning som leder till goda affärer för alla berörda samt ett brinnande intresse för hållbar samhällsutveckling? Stämmer denna beskrivning in på dig eller någon du känner? Ta då chansen och sök eller nominera den personen till COWIs pris för Årets Projektledare inom samhällsbyggnad, som delas ut för femte året i rad. Detta unika hedersomnämnande kommer att innebära värdefulla kontakter och en dag tillsammans med erfarna projektledare och besök av ett aktuellt projekt.

Vem kan vinna?

För COWI är en hög professionell och etisk nivå tätt knutet till affärsmässighet. Vi letar därför efter en projektledare som kan ro hem det mest tekniskt komplexa projektet åt slutkund samtidigt som denne motiverar och lyfter sitt team samt brinner för långsiktig hållbarhet. Vinnaren är en högpresterande problemlösare som är van att samverka och skapa synergier som gynnar samtliga parter. Hen ska kunna beskriva ett eller flera uppdrag inom extern projektledning där ovanstående egenskaper och resultat har påvisats.

Om denna beskrivning passar in på dig eller någon du känner, se till att söka eller nominera redan idag. Tipsa gärna dina vänner som du tycker passar in på beskrivningen.

Foto: Kristofer Hedlund

"Det här priset är viktigt för mig personligen och min framtida karriär eftersom det inspirerar mig att göra ett bra jobb och bidra till någonting positivt." Jan-Christoph, Årets Projektledare 2018

Om tävlingen

Sista ansökningsdag är 25 augusti 2019. De mest intressanta kandidaterna kommer att kallas till en fördjupad intervju/samtal med en jury, där representanter från COWI, Universum och näringslivet finns representerade.

  • Pernilla Gluch, Chalmers, Professor i projektbaserad organisering samt Avdelningschef - Service Management and Logistics
  • Helena Lennartsson, Byggherreföreningen Stockholm, Affärsutvecklare inom projektledning och upphandling
  • Jan-Christoph Norlander, Förra årets vinnare, Ulriksdals Fastighets AB, VD
  • Emma Eklöf, COWI Projektbyrån AB, Vice VD
  • Lars Erik Bjuhr, Senior HR Advisor COWI AB, Projektledare för Årets Projektledare
  • Claes Peyron, Universum, Managing Director, Universum

Vinnaren av den åtråvärda titeln ”Årets Projektledare inom samhällsbyggnad 2019” presenteras på Talent Excellence Awards den 2 oktober i Stockholm. Vinnaren får dessutom möjlighet att spendera en dag tillsammans med erfarna projektledare och besöka ett aktuellt projekt i Stockholm.

COWI står för vinnarens eventuella resekostnader i samband med prisutdelningen.
Välkommen att ansöka eller nominera någon du känner!

Vill du veta mer om COWI? Läs mer här

Frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta Lars Erik Bjuhr, Senior HR Advisor COWI - lerb@cowi.com eller 0705-183233.