Årets Professional 2018

Årets Projektledare - inom samhällsbyggnad

Är du projektledare inom teknikbranschen och brinner för samhällsbyggnad? Är du dessutom van att ha många bollar i luften samtidigt som du leder ditt team framåt? Stämmer denna beskrivning in på dig? Ta då chansen och sök till COWIs pris för Årets Projektledare, som delas ut för fjärde året i rad. Detta unika hedersomnämnande kommer att innebära värdefulla kontakter och även en möjlighet att delta i en projektledarutbildning från COWI Academy med externa kursledare.

Vem kan vinna? 

För COWI är en hög professionell och etisk nivå tätt knutet till affärsmässighet. Vi letar därför efter en projektledare som kan ro hem det mest tekniskt komplexa projektet åt slutkund samtidigt som denne motiverar och lyfter sitt team. Vinnaren är en högpresterande problemlösare som är van att samverka och skapa synergier som gynnar samtliga parter. Han eller hon ska kunna beskriva ett eller flera uppdrag inom externprojektledning där ovanstående egenskaper och resultat har påvisats.

Om denna beskrivning passar in på dig, se till att söka redan idag. Tipsa gärna dina vänner som du tycker passar in på beskrivningen. 

"Jag har fått chans att samarbeta med projektledare med helt andra bakgrunder och perspektiv, vilket har varit mycket lärorikt. Jag ser med spänning fram emot fortsättningen!" Elin Hermansson, Årets Projektledare 2017.

Om tävlingen

Sista ansökningsdag är 27 augusti 2018. De mest intressanta kandidaterna kommer att kallas till en fördjupad intervju/samtal med en jury, där representanter från COWI, Universum och näringslivet finns representerade.

  • Petter Nylander, Universum, VD och koncernchef
  • Pernilla Gluch, Chalmers, Avdelningschef Service Management
  • Emma Eklöf,  COWI Projektbyrån AB, Avdelningschef
  • Jonas Hellström,  COWI Projektbyrån AB VD och divisionschef Projektledning COWI AB
  • Emma Agneborg Kommunikationschef COWI AB
  • Anders Jacobsson, VD AEC AB och t.f VD COWI AB
  • Charlotte Håkansson, Universum, Projektledare för Årets Projektledare
  • Lars Erik Bjuhr, Senior HR Adviser COWI AB, Projektledare för Årets Projektledare

Vinnaren av den åtråvärda titeln ”Årets Projektledare 2018” presenteras på Talent Excellence Awards den 3 oktober i Stockholm. Vinnaren får dessutom möjlighet att delta i en internationellt prisbelönt projektledarutbildning inom COWI Academy med externa kursledare.

Välkommen att ansöka eller nominera någon du känner!

Vill du veta mer hur det är att arbeta på COWI? Läs mer här

COWI står för vinnarens eventuella resekostnader i samband med prisutdelningen.

Frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss på activation.sweden@universumglobal.com

Tillbaka till startsidan