Årets Professional 2019

Årets Kvinnliga Förebild

Competition Notice

Vi söker efter dig som är engagerad, gillar problemlösning och har ett brinnande intresse för både affärer och ledarskap. Du drivs av att motivera andra tjejer att plugga vidare och ditt motto är att ingenting är omöjligt. Vi ser också att du har ett stort intresse för teknik och innovation.

Om tävlingen
Ansök till Årets kvinnliga förebild senast den 25 augusti 2019. Berätta i din motivering vad du drivs av, hur du motiverar andra tjejer och ge gärna ett exempel på ett lyckosamt projekt. De mest intressanta bidragen väljs ut och personerna bakom dem får komma och presentera sig på vårt huvudkontor i Stockholm i mitten av september. Under denna eftermiddag får du en möjlighet att nätverka med intressanta personer inom vårt företag samt de andra deltagarna i tävlingen. Eftermiddagen avslutas med mingel, dryck och lättare mat.

Det här kan du vinna
Du får din utmärkelse Årets Kvinnliga Förebild under Talent Excellence Awards, i Stockholm den 3 oktober 2019. Din vinst blir ett års mentorskap av en ledarprofil inom Saab; någon som passar för dig och dina önskemål. Dessutom vinner du en middag med en av våra kvinnliga toppchefer – en unik möjlighet att nätverka och inspireras till din fortsatta karriär.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Saab?

Saab står för vinnarens eventuella resekostnader till och från Stockholm.

Frågor eller funderingar? Maila aretsprofessional@universumglobal.com