Årets Professional 2019

Årets IT-kvinna

Competition Notice

För första gången delar CGI ut pris till Årets IT-kvinna för att hylla de kvinnor som har det där lilla extra. Utmärkelsen kommer tillägnas en kvinna som på något sätt är en förebild och som inspirerar andra i branschen.
 


Vem söker vi?
Vi söker dig som drivs av att göra skillnad, som är en förebild och inspirerar andra i tech-branschen. Du brinner för jämställdhet mellan kvinnor och män inom IT och vågar utmana det perspektiv som finns idag för att nå fullständig jämställdhet mellan män och kvinnor inom branschen.

Känner du igen dig i den här beskrivningen eller har du en vän som gör det? Tvivla inte att skicka in din ansökan eller nominera någon som du tror kan kamma hem priset!

Om tävlingen
För att delta behöver du skicka in din ansökan med en motivering till varför just du ska ta hem utmärkelsen. Jobbar du med något spännande projekt inom det området just nu? Eller gör du något speciellt i din arbetsroll för att inspirera och vara en förebild för andra? Dela med dig av dina erfarenheter och mål!

När ansökningsperioden är slut kommer topp 3 få träffa CGI:s jury där ni får chansen att berätta mer om er och varför just ni ska utses till Årets IT-kvinna 2019.

Vad vinner man?
Vinnaren får ett mentorskap med CGI:s VD Pär Fors. Pär leder CGI:s verksamhet i Skandinavien. Han har varit inom företaget i över 20 år i många olika roller. Pär är mycket engagerad i IT-branschens utveckling i Sverige och en av hans hjärtefrågor är jämställdhet i arbetslivet.

Är du en förebild för andra IT-kvinnor eller känner du någon som är det? Ta chansen och skicka in din ansökan eller nominera en vän idag!

Ansökan öppnar den 4e juni 2019 och sista ansökningsdag är den 25e augusti 2019!


Har du några frågor? Mejla aretsprofessional@universumglobal.com eller skriv till oss på Facebook!