Årets Professional 2020

Årets IT-kvinna - ANSÖKAN ÄR STÄNGD

Competition Notice

ANSÖKAN ÄR STÄNGD!


För andra gången delar CGI ut pris till Årets IT-kvinna för att hylla de kvinnor som har det där lilla extra. Utmärkelsen kommer tillägnas en kvinna som på något sätt är en förebild och som inspirerar andra i branschen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som jobbar inom IT och som drivs av att göra skillnad. Du är en förebild för andra kvinnor och inspirerar andra i tech-branschen. Du brinner för jämställdhet mellan kvinnor och män inom IT och vill gärna utmana det perspektiv som finns idag tillsammans med CGI i vårt arbete för att öka andelen kvinnor i branschen.

Vi ser gärna att du deltar tillsammans med oss i workshops och i inspirationsföreläsningar och söker därför dig som trivs med att föreläsa och tala inför grupp.
 


Om utmärkelsen
För att delta behöver du skicka in din ansökan med en motivering till varför just du ska ta hem utmärkelsen. Jobbar du med något spännande projekt inom det området just nu? Eller gör du något speciellt i din arbetsroll för att inspirera och vara en förebild för andra? Dela med dig av dina erfarenheter och mål!

När ansökningsperioden är slut kommer topp 3 få träffa CGI:s jury där ni får chansen att berätta mer om er och varför just ni ska utses till Årets IT-kvinna 2020.

Vad vinner man?
Du kommer att inleda ett samarbete med CGI och Female Student Acceleration Program kring hur vi tillsammans kan öka andelen kvinnor i IT-branschen. Female Student Acceleration Program är CGI:s exklusiva medlemsnätverk för tjejer med minst ett år kvar av studierna, som vill lära sig mer om konsultyrket och få en kickstart på sin karriär. Du får möjligheten att dela med dig av dina erfarenheter, och helt enkelt vara en förebild för våra juniora deltagare. Du erbjuds även ett skräddarsytt program där du under ett års tid får ett utbyte med flera inspirerande ledare inom CGI.

Är du en förebild för andra IT-kvinnor eller känner du någon som är det? Ta chansen och skicka in din ansökan eller nominera en vän idag!

​​​​​​​ANSÖKAN ÄR STÄNGD

Har du några frågor? Mejla aretsprofessional@universumglobal.com eller skriv till oss på Facebook!