Årets Professional 2018

Årets IT-kvinna - TÄVLING AVSLUTAD

Tieto är väldigt stolta över att för fjärde året i rad dela ut pris till Årets IT-kvinna och få chans att hylla dig som brinner för jämställdhet och IT. 2015 blev Tieto det första IT-bolaget i världen att ta emot en jämställdhetscertifiering, och jämställdhetsfrågor är en av företagets viktigaste prioriteringar, vilket gör att detta pris ligger oss varmt om hjärtat.

Vi är extra glada över att dela ut priset tillsammans med Årets IT-kvinna 2016, Head of Innovation på Tieto, Ishtar Touailat.

Vem söker vi? 

Vi söker dig som drivs av att skapa förändring med jämställdhet i fokus inom tech-branschen. Du har en passion för IT och är beredd att ta en omväg för att göra skillnad och minska snedfördelningen mellan kvinnor och män inom branschen. 

Du är modig och vågar utmana nuvarande perspektiv inom området och inspirerar andra att göra likadant. Om du känner igen dig, ansök redan idag. Om du vet någon som passar in på ovan beskrivning, tipsa henne om att ansöka!

Malin Cronqvist vinnare Årets IT-Kvinna 2017
Malin Cronqvist - Årets IT-Kvinna 2017

Om tävlingen

Priset består av två delar, där första delen är en lunch tillsammans med vår ledningsgrupp för att få möjlighet att pitcha affärsidéer och nätverka. Du kommer även få vara med och tala på Futuristas och driva förändring tillsammans med Charlotte Levert, HR Chef på Tieto, Ishtar Touilat - vinnare av Årets IT-kvinna 2016 - och, Alexandra Pascalidou, och många andra fantastiska talare.

Ansök till Årets IT-kvinna 2018 genom att skicka in en motivering till varför du förtjänar denna utmärkelse och hur du bidrar till ett smartare, inkluderande samhälle.

Sista ansökningsdagen är 31 augusti. Du som vinner denna utmärkelse får chans att ta emot priset på Talent Excellence Awards 3 oktober 2018.

Two women looking at tablet

Möt vinnaren av Årets IT-kvinna 2017 - Malin Cronqvist

Frågor eller funderingar kring utmärkelsen? Maila oss på aretsprofessional@universumglobal.com

Tillbaka till startsidan