Årets Professional 2018

Årets Digitala Talang

Så deltar du i tävlingen
För att delta i tävlingen vill vi att du tar fram ett förslag på en digital innovation med samhällsnytta och skriver en beskrivning av din idé, som du kan få hjälp att arbeta vidare med om du blir vår vinnare. Vi behöver en övergripande beskrivning av din idé samt motivering till varför just du ska få komma och vidareutveckla den på vårt Strategic Design Lab senast den 24 augusti 2018.

Om ditt bidrag bedöms som ett av de tre mest intressanta kommer du bjudas in till Universum Talent Excellence Awards 3 oktober 2018 där vinnaren koras. 

Det här kan du vinna
Vinnaren får spendera en dag med våra konsulter på EVRY:s flaggskepp Strategic Design Lab för att utveckla sin idé och får sedan presentera resultatet för EVRY:s koncernledning. EVRY Strategic Design Lab, beläget på Södermalm i Stockholm, drivs i partnerskap med Method, en experience design studio ägd av GlobalLogic Inc. Detta samarbete är en viktig satsning för att utveckla EVRY:s förmåga att bistå våra kunder i att skapa unika digitala fördelar med hjälp av modern teknologi.

Frågor eller funderingar? Maila oss på aretsprofessional@universumglobal.com

Tillbaka till startsidan